Om mig

Min historie
Den 2. januar 2018 skulle denne store dag være hvor jeg ville åbne min klinik. Sådan skulle det alligevel ikke gå. Om formiddagen den 1. januar falder jeg uheldig og slår min skulder af led. Det er starten på et længere forløb med mange smerter, stærk smertestillende medicin og store bevægelsesindskrænkninger. Der bliver taget røntgenbilleder før og efter skulderen sættes på plads igen. Smerterne forsvinder desværre ikke og jeg kommer videre i systemet. Der opdages at min skulder er brækket. Jeg bliver opereret og ender med en frossen skulder og meget hævelse i overarmen. Jeg starter på genoptræning, men en frossen skulder er ikke noget der kan genoptrænes meget i starten. Der er ikke nogen der vil give mig en tidshorisont, men der bliver alligevel nævnt 9 måneder til 3 år. Det var et stort chok for mig.
Men så beslutter jeg mig for at gå til angreb med akupunktur. Jeg er en lang weekend på AkupunkturAkademiet, hvor jeg har taget min uddannelse, og her får jeg nogle intensive behandlinger med el-akupunktur. Efter den første dag er der væsentlig færre smerter og efter 3 dage opdager jeg, at der på min overarm kun er en mindre hævelse synlig og der er mere bevægelsesfrihed.
Efter denne weekend nedtrapper jeg mit medicinforbrug og en uge senere er jeg helt holdt op med smertestillende medicin. Jeg kan nu for alvor begynde med genoptræningen, mod alles forventninger. Nu er tidshorisonten for hvornår jeg vil kunne bruge min arm 100% igen meget tættere på. Takket være akupunktur!

Udannelse og kurser:

2015-2017: Uddannet Akupunktør i Kinesisk medicin hos AkupunkturAkademiet i Århus
2016: Auriculo terapi ved Rikke Godthjælp
2016: Anatomi og fysiologi
2016: Sygdomslære
2016: Kosmetisk Akupunktur ved Aaron Zizov
2017: Master Tung ved Dr. Zhang Hui
2017: Moxa terapi
2017: El-akupunktur ved David F. Mayor
2017: Aupunktur til gravide og barselskvinder, samt fertilitetsbehandling v. Christina Klok
2017: Dr. Tan’s Balance methode ved Guy Polak og Adi Fromm